Praktisk information

 • Åbningstider

   

  • Mandag 7-16.30
  • Tirsdag 7-16.30
  • Onsdag 7-16.30
  • Torsdag 7-17
  • Fredag 7-16.30
 • Pris

  Prisen er den samme som den gældende kommunale dagplejepris. Se mere på solrod.dk

  Der betales i 12 måneder om året - også under ferie og sygdom. Der gives tilskud fra Solrød Strand Kommune.

   

  Læs alt om børnepasning i Københavns Kommune her: https://www.solrod.dk

   

  Når barnet skal starte: Kontrakt til nye forældre

  Når barnet stopper: Opsigelse af pladsen

 • Hvad er med i prisen?

  Betalingen dækker vores løn, bleer til barnet, solcreme, alle måltider og udgifter til materialer og aktiviteter.

 • Ferie, omsorgsdage og sygedage

  jeg har 5 ugers ferie om året. Jeg plejer typisk at holde 3 sammenhængende uger i sommerferien uge 29-30-31. Når jeg afholder ferie skal I selv stå for pasning. Jeg laver ferieplan mindst et år frem i tiden, så I er varslet i rigtig god tid.

   

  Jeg har to omsorgsdage om året som vi altid varsler med 1 mdr.

   

  Hvis jeg er syg står I selv for pasning. Efter at have været børnepasser i mange år, er jeg dog efterhånden enormt sjældent syg. jeg har ikke været syg siden 2019 december.

 • Kost

  Jeg står for formiddagssnacks, frokost og eftermiddagssnacks. Jeg holder en ret sukkerfri linje i hverdagen, med enkelte undtagelser (fastelavsbolle til påske, æbleskiver til jul etc). Jeg prøver så vidt overhovedet muligt at holde kosten økologisk og bager meget brød selv. Vi får Årstidernes frugt og grøntkasse og jeg handler ofte ind efter øko tilbud i butikkerne. Jeg køber ind økologisk og laver en madplan basseret på de råvarer jeg har.

  Vi spiser varm frokost.

  En formiddagssnack kunne typisk være en halv bolle, gulerodsstænger og agurk. Frokost kunne være daal med madbrød og eftermiddagssnack kunne være banan, blåbær og fuldkornspastaskruer.

 • Opsigelse og mindsteperiode

  Når jeres barn starter hos mig er det som udgangspunkt for en mindsteperiode på 6 måneder, af hensyn til børnene. Jeg prioriterer en god hverdag uden for meget udskiftning, sådan at der er ro på og tid til alle uden for mange indkøringer.

   

  Jeg beder jer om 30 dages opsigelse af hensyn til planlægning af den fremtidige børnegruppe. Opsigelsen gælder for både forældre og privat børnepasser.

 • Hvad skal I selv have med?

  Jeg står for det meste, men I skal medbringe bleer og vaskeklude, to sæt skiftetøj, overtøj og sko efter vejret. Vi skal nok give besked hvis det mangler noget. Evt. nussedyr og egen dyne er også en god ide især i starten når barnet skal sove at det så er omgivet af duften fra mor og far. Sutter hvis barnet bruger denne. En drikkedunk dit barn kan drikke af når vi skal på ture.

 • Sygt barn

  Du skal selvfølgelig holde dit barn hjemme hvis det er sygt. Man skal ikke kun være rask men også være klar til at deltage i hverdagen før man kommer igen. Ved feber og dårlig mave skal man mimimum være feberfri og symptomfri, i 24 timer før man kommer igen, dette meddeles aftenen før. Opstår sygdom imens man er her ringer vi til jer. Der er feber ved 38 grader, men her måler vi ikke feber. Vi sender hjem, når temperaturen stiger og barnet er ked af det.

  Snot beregnes ikke som sygdom men en konstant tilstand hele efterår/vinter hos de små.

  Man må ikke komme i pasning når man har taget febermedicin.

Kontakt mig

Vil du skrive dit barn op, eller har du spørgmål som du ikke kan finde svar på her på siden er du meget velkommen til at tage kontakt. Jeg prøver at svare så hurtigt som muligt.

 • (+45) 93 8008 77 e-mail: privatdagtilbud2680@gmail.com