Hvem er jeg?

Jeg hedder Katalin Géczi og er 48 år. Jeg har 2 skønne drenge på 18 og 9 år som begge går i skole og gymnasie. 

Jeg har valgt at blive privat børnepasser ( tidligere kommunal dagplejer) fordi børn og undervisning af børn altid har været en stor del af mit liv og jeg elsker at være omkring børn.

Jeg kommer selv fra en stor familie med mange søskender.

Jeg er den ældste af 4 børn og min mor er børnesygplejerske.

Jeg er uddannet psykoterapeut og har læst psykologi ved Københavns Universitet( en uddannelse jeg på et tidspunkt droppede).

Min tilgang er åben og kærlig, først og fremmest er 

Så nu hvor mine egne er blevet store er det skønt at have små fødder på gulvet igen.

Jeg er meget kreativ og udover at lave mad , spille violin og dyrke haven, holder jeg meget af at lave sjove motoriske aktiviteter med børnene ude i naturen og læse om psykologi.

Jeg er storkunde hos Panduro. Derfor er det meget naturligt for mig, at lave kreative ting med børnene, fek.s til jul og påske.

Desuden elsker jeg at lave mad og bage, så vi spiser oftest hjemmebag hos mig.

Min pædagogiske tilgang

Jeg syntes, at børn er det vigtigste vi har og at det er vigtigt at vi giver dem en god start på livet.

Har du hørt om de første 1000 dage?

Derfor synes jeg at en privat pasningsordning er det bedste valg, da de her får nærvær, omsorg, tryghed og kærlighed i mere personlige rammer, hvor de bliver set, hørt og anerkendt. Der er 4 børn plus mig så vi lærer hinanden rigtig godt at kende og det giver ro i gruppen.

Jeg prioriterer en rolig og hyggelig hverdag, med børnene i fokus. Vi vil være meget sammen med andre børnpassere. Vi vil tage på ture, på legepadser, Amager fælled, lave rytmik, gå i legestue, lege sammen hos hinanden og gå i kirke til salmesang/rytmik.

Som selvstændig er det mig der planlægger dagligdagen, laver lærinsgplaner og har ansvar for de små, og det tager jeg meget alvorligt. Jeg sørger for at vi over hen over året i hverdage kommer rundt om de 6 temaer i den pædagogiske læreplan:


  • Alsidig, personlig udvikling
  • Social udvikling
  • Kommunikation og sprog
  • Krop, sanser og bevægelse
  • Natur, udeliv og science
  • Kultur, æstetik og fællesskab

Jeg har desuden taget et førstehjælpskursus for børn, som bliver fornyet hver andet år.Det er en prioritet for mig at vi spiser økologisk, sådan som jeg gør med min egne børn, så jeg tilstræber at så meget som overhovedet muligt af vores mad er økologisk. Jeg er også imod for meget sukker, så vi får en sjælden gang imellem søde sager i forbindelse med specielle begivenheder (jul, fødselsdage etc), men som udgangspunkt får vi i hverdagen søde ting i form af frugt og bær.

Mit hjem

Min pasningsordning holder til i et leget hus i Stjernevænget, tæt på Solrøds Strandpark.

Det er et hus med et skønt gårdmiljø med masser af plads. Der er legeplads og mulighed for at køre løbecykler og andet legetøj med hjul. I vores hus er der også god plads til at udfolde sig i leg, dans og kreative aktiviteter.

Jeg har ingen kæledyr eller tæpper, og selvfølgelig ingen røg, så omgivelserne er meget allergivenlige.

Kontakt mig

Vil du skrive dit barn op, eller har du spørgmål som du ikke kan finde svar på her på siden er du meget velkommen til at tage kontakt. Jeg prøver at svare så hurtigt som muligt.

  • privatdagtilbud2680@gmail.com

  • (+45) 93 8008 77